Ik zoek vrijwilligerswerk

Vrijwilligerswerk verrijkt je leven. Je helpt niet alleen een ander, maar ook jezelf: Je doet je werk met plezier, leert andere mensen kennen, doet nieuwe kennis en ervaring op.

Vrijwilligerswerk is er voor iedereen. Voor mensen met weinig tijd of juist met zeeën van tijd, voor jonge en oude mensen, voor mensen met of zonder beperking, voor mensen die willen (re-)integreren of die hun vrije tijd prettig en zinvol willen vullen.

Vrijwilligerswerk is voor iedereen anders. Wil je werken met kinderen, volwassenen of ouderen? Wil je werken met planten of met dieren? Met gereedschap of met papieren? Het kan allemaal!

Het Vrijwilligers Informatie Punt (VIP) verzamelt het vrijwilligerswerk uit Uitgeest in een vacaturebank. Regelmatig komen er nieuwe vacatures bij!
Hoe vind je het vrijwilligerswerk dat bij je past? Kom je bij ons langs, of kijk je thuis in de digitale vacaturebank?

  1. Bezoek het VIP
    Je kunt bij ons langskomen tijdens openingstijden en samen met een van ons op zoek gaan naar het leukste en beste vrijwilligerswerk voor jou.
    Wij helpen graag!
  2. Digitale vacaturebank
    Je  kunt ook zelf een kijkje nemen in de digitale vacaturebank. Daarin vind je alle vacatures; je kunt filteren op sector, activiteit, doelgroep, geschiktheid voor jongeren en op omschrijving.
    Na de eenmalige registratie kun je reageren op de vacatures.