Inschrijving van start

Inschrijving van start

Beste vrijwilligersorganisatie, vereniging of stichting,
Graag nodigen wij jullie uit om deel te nemen aan de vierde editie OVER & UITgeest op zaterdag 21 september van 13.00-16.00 uur.

Een mooie start van het seizoen
Zet je vereniging of organisatie op de kaart! Werf nieuwe leden, werf vrijwilligers, laat je activiteitenaanbod of diensten zien op deze dag en maak kennis met inwoners en andere organisaties.

Hoe gaan we dit doen?
Wij mogen deze keer gebruik maken van het terrein van Zwembad de Zien. Een ideale plek om een markt op te stellen met daarnaast volop ruimte voor optredens, demonstraties en sport en spel. Dus afhankelijk van je interesse of behoefte kun je kiezen voor het inrichten van een kraam, een optreden of bijvoorbeeld een sportdemonstratie. Zie verder voor de mogelijkheden het inschrijfformulier.

Er kan veel! Hoe gevarieerder het aanbod, hoe leuker het wordt!

Organisatie
OVER & UITgeest is een initiatief van het Vrijwilligers Informatie Punt en wordt mede georganiseerd door de Buurtsportcoach, Scouting Uitgeest, De Zwaan Cultureel en vrijwilligers van de Zonnebloem, Stichting Alkmaardermeeromgeving, Kanovereniging Uitgeest, de Dorpsraad en Historische Vereniging Oud-Uitgeest.

Ja, wij doen mee!
Deelname is gratis , aanmelden kan via deze link
Wij ontvangen de aanmeldingen graag uiterlijk 31 mei 2024.