Uitgeestermaatjes

Uitgeestermaatjes ondersteunt kwetsbare inwoners met de inzet van vrijwilligers; maatjes.
Er zijn talloze redenen waarom sommige mensen, jong en oud, behoefte hebben aan een maatje. Ze zijn bijvoorbeeld zelf (tijdelijk) niet in staat om sociale contacten te maken, voelen zich eenzaam of hebben een psychische kwetsbaarheid of lichamelijke beperking. Speciaal voor deze mensen is dit project om hen een steuntje in de rug te geven.
Wat doen we?
Naar aanleiding van de vraag van de inwoner gaan wij op zoek naar een vrijwilliger. We proberen om een zo goed mogelijke passende match te maken. Hierbij kijken we onder andere naar vergelijkbare interesses, ideeën, humor en leeftijd. Wij houden met beiden contact, ondersteunen de vrijwilligers en bieden deskundigheidsbevordering aan als daar behoefte aan is.

Zoek je iemand die af en toe met je op stap gaat? Of ben je aan huis gebonden en zou je graag eens bezoek ontvangen?
Uitgeestermaatjes kan helpen!
Het kan van alles zijn: gezellig iets drinken en wat kletsen, een heerlijke wandeling of fietstocht maken, een potje dammen of kaarten, iets creatiefs doen of erop uit om iets leuks te ondernemen. Samen bespreken we wat bij je past en wat je het prettigst vindt om te doen.
Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Fabiola Hillebrand. Stuur een berichtje of bel, dan maken we een afspraak. Dat kan op onze locatie in het gemeentehuis, maar we kunnen ook langskomen.
E-mail: maatjes@vipuitgeest.nl Tel: 06 57099172

Bied jij een steuntje in de rug en maak jij het verschil als maatje?
Met jouw inzet van tijd en aandacht kan je een ander helpen zijn leven een stukje mooier te maken. Je gaat op bezoek bij iemand die behoefte heeft aan een maatje. Gezellig iets drinken en wat kletsen, een potje dammen of kaarten, iets creatiefs of erop uit om iets leuks te ondernemen. Wij gaan op zoek naar een een zo goed mogelijke match. Hierbij kijken we onder andere naar vergelijkbare interesses, ideeën, humor en leeftijd.
Kijk hier voor alle maatjes die we zoeken.
Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Fabiola Hillebrand. Stuur een berichtje of bel, dan maken we een afspraak.
E-mail: maatjes@vipuitgeest.nl Tel: 06 57099172