Rob Offerhaus

Rob Offerhaus (69) heeft een brede interesse in sport en is graag onder de mensen. “Ik wilde na mijn pensionering niet achter de geraniums zitten. Dat is niks voor mij.” Zoekende naar iets wat hem paste, kwam Rob uit bij OSU/RTV

Claudia de Gans

Naast dat ze zelf graag volleybalt is Claudia de Gans (33) ook als vrijwilliger werkzaam als vice-voorzitter bij Volleybalvereniging Voluit in Uitgeest

Elly Deijle

Elly Deijle (1950) is de eerste die komt en de laatste die weggaat na een optreden of voorstelling van de Zwaan Cultureel in het Dorpshuis.

Douwe Kaandorp en Sem Berghuis

Deze keer een duo-interview en een mooi voorbeeld hoe jongere en oudere vrijwilligers en zelfs families gezamenlijk vrijwilligerswerk doen.

Martin van Baarle

Scouting Uitgeest? Martin van Baarle (52) kan niet zonder. Hij begeleidt als voorzitter van de scoutingraad het reilen en zeilen van Scouting Uitgeest en behartigt diens belangen.

Antoon Bijman

Antoon Bijman (72) is nog altijd een druk baasje. Sinds hij gestopt is met zijn bedrijf in de agrarische sector is hij, naast allerlei andere activiteiten, als ‘maatje’ aangesloten bij stichting De Zonnebloem in Uitgeest.

Nina van Eerden

“Als ik door de zwemmers vrolijk word begroet begint mijn dag goed!” Sinds Stichting Zwembad De Zien uitsluitend op vrijwilligers draait is Nina van Eerden (24) nauw betrokken bij het populaire openluchtzwembad in Uitgeest.

Nelly Dijns

“Voordat ik in de zomer van 2016 bij de speeltuin toezichthouder werd, had ik eerlijk gezegd geen motivatie om vrijwilligerswerk te doen, maar ik vind het superleuk,” vertelt Nelly enthousiast.

Jaap Bos

Jaap Bos (38) voelt zich nauw betrokken bij Mixed Hockey Club Uitgeest (MHCU). Hij is ex-voorzitter en momenteel actief als Arbitragecommissaris, scheidsrechter en manager/speler van de Heren 35+.

Grete Wijte

“Lezen geeft vrijheid”
Sinds 2 jaar werkt Grete Wijte elke zaterdag een dagdeel als vrijwilliger bij het Lees Lokaal Uitgeest dat gevestigd in het gemeentehuis van Uitgeest. In deze video vertelt ze over haar motivatie en passie voor haar vrijwilligerswerk.

Gré Tijmes-Berkhout

“Dat nabestaanden mij het vertrouwen geven zie ik als een voorrecht”
Al 17 jaar lang is Gre Tijmes-Berkhout (75) als vrijwilliger actief bij de Rafaëlgroep, onderdeel van de R.K. Parochie in Uitgeest.

Mathijs Fictoor

“Tijdens het geven van voetbaltraining maak je zelf ook stappen”
Als student commerciële economie aan de HVA leert Mathijs Fictoor (23) kritisch denken, aanpassen en anticiperen. Ook als trainer bij FC Uitgeest komt hem dit goed van pas.