Vrijwilligers Bedankt!-ophalen cadeaubonnen en pakketten

Vrijwilligers Bedankt!-ophalen cadeaubonnen en pakketten

Vrijwilligers Bedankt! 2020. Deze week bedanken we in de Gemeente Uitgeest al die de vrijwilligers die Uitgeest mooier, sterker, gezelliger en energieker maken.

Anders dan anders maar net zo leuk!
Deze week (7 t/m 14 november) kunnen het smulpakketje van Bakkerij Putter, het Bio-pakketje van de Raat (alleen 13 en 14 november) en de cadeaubon van Bloemenshop ’t Hoekje tijdens openingstijden in desbetreffende winkel opgehaald worden.
Het ophalen van de cadeaubonnen van Havenrijk en ’t Portiertje hebben we door de coronamaatregelen moet uitstellen en kunnen nu opgehaald worden op:

  • Maandag 7 december van 9.30-12.00 uur: Bij het VIP, in de hal van het gemeentehuis. Op deze ochtend zal wethouder Cees Beentjes van 9.30-10.00 uur de eerste bonnen uitdelen. En extra leuk; 7 december is ook de nationale dag van de vrijwilliger.
  • Maandag 7 december van 18.30-20.30 uur: In de kantine van de MHCU, Niesvenstraat 16
  • Woensdag 9 december van 9.30-12.00 uur: Bij het VIP, in de hal van het gemeentehuis
We houden ons aan de coronamaatregelen van het gemeentehuis en de MHCU. Mondkapjes zijn vanaf 1 december verplicht in alle publieke binnenruimten.

Wij bedanken:
Bakkerij Putter, De Raat Kaas & Natuurproducten, Bloemenshop ’t Hoekje, Dorpshuis de Zwaan, De Zwaan Cultureel, Stichting Oerij, CafĂ© ’t Portiertje, Restaurant Havenrijk, Valkering Photography, Tennis Club Uitgeest.
Helaas kan door de coronamaatregelen niet alles doorgaan. Sommige workshops en activiteiten zijn verschoven en voor een aantal hebben we een alternatief kunnen aanbieden.