OVER & UITgeest

OVER & UITgeest

Graag nodigen wij organisaties en verenigingen  uit om deel te nemen aan OVER & UITgeest op zaterdag 7 september van 15.00- 20.00 uur. De eerste verenigingen-, vrijwilligers- en culinaire markt voor en door Uitgeest!

Een mooie start van het seizoen
Zet uw vereniging of organisatie op de kaart! Werf nieuwe leden, werf vrijwilligers, laat uw activiteitenaanbod of diensten zien op deze dag en maak kennis met inwoners en andere organisaties.

Hoe gaan we dit doen?
Vanaf het Dorpshuis de Zwaan wordt de straat tot na het gemeentehuis (Dr. Brugmanstraat) afgesloten. Marktkramen bemand door organisaties en verenigingen worden afgewisseld met foodkramen. Op verschillende plekken en podia binnen en buiten kunnen optredens en demonstraties verzorgd worden.

Een workshop schilderen, een sportdemonstratie, een prijsvraag, een muzikaal optreden, theater, een spel, bloemschikken,…. er kan veel in overleg.

Organisatie
OVER & UITgeest is een initiatief van de Buurtsportcoach, Jongerenwerk Uitgeest, het Vrijwilligers Informatie Punt en wordt mede georganiseerd door medewerkers van het Leeslokaal, Dorpshuis de Zwaan, Young Leaders, De Zwaan Cultureel, de Dorpsraad, S.U.S. en het Hertenpark.
Heeft u vragen, neem dan contact met ons op via: info@vipuitgeest.nl

Ja, wij doen mee!
De inschrijving is gesloten