Inschrijving OVER&UITgeest van start

Inschrijving OVER&UITgeest van start

OVER&UITgeest wordt dit jaar georganiseerd op zaterdagmiddag 3 september van 13.00-17.00 uur. Een dag om je organisatie, vereniging of club te presenteren, leden te werven, je diensten zichtbaar te maken of vrijwilligers te vinden!
Dit jaar staan we op vier locaties met vier verschillende thema’s:

Sport en Spel (locatie Jeu de Boule – de Meet)
Hier kunnen alle sportverenigingen zich presenteren en leuke clinics en open lessen verzorgen. Een springkussen en ander sport- en spelmateriaal zal ook aanwezig zijn.

Natuur en Milieu (locatie Scouting terrein)
Denk hierbij aan alle activiteiten die gericht zijn op het buitenleven, groen Uitgeest, duurzaamheid enzovoort. De Scouting stelt graag haar terrein ter beschikking voor kramen of andere manieren van presenteren.

Expressie en Cultuur (locatie Dorpshuis)
De Zwaan Cultureel zal deze middag een mooi programma verzorgen i.s.m. lokale clubs en verenigingen. Van koren, tot dansen, tot toneel.

Ontmoeten en Delen  (locatie gemeentehuis plein)
We zetten tafels neer om zoveel mogelijk met dorpsgenoten in gesprek te kunnen gaan. Het draait om contact leggen, eventueel met hapjes en drankjes,  en hier zullen vooral de sociaal gerichte organisaties aanwezig zijn. Maar ook voor organisaties die creatieve ontmoetingsactiviteiten organiseren. Ook komen er kraampjes rondom het plein.

Het thema is ‘De Uitgeester’. De fotoclub zal letterlijk op alle locaties de Uitgeesters in beeld brengen en daar zal een expositie van gemaakt worden.

Via deze link treft u een inschrijfformulier waarmee u zich kunt opgeven. U kunt uw voorkeur voor een locatie aangeven en we zullen daar zoveel mogelijk rekening mee houden. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Vragen of meer informatie?  info@vipuitgeest.nl of telefoonnummer 06-48500912 (Sigrid Wijsman).